Evenementenfotografie

PartyHotShots.nl Evenementenfotografie en Partyfotografie is al weer meer dan vijftien jaar aanwezig bij diverse feesten en evenementen. De foto’s worden (meestal) binnen enkele dagen na afloop van het evenement geplaatst op deze website. En op Facebook is vaak een  selectie te vinden, leuk voor mensen die graag getagd worden.

Vanwege toegenomen vraag naar mijn zakelijke fotografie in Amsterdam, is het al weer een paar jaar geleden dat ik hier foto’s heb geplaatst. Het is dus nog steeds mogelijk om mij te boeken!

Waarom de foto’s niet direct na afloop van het evenement worden gepubliceerd?
Voor ons betekent evenementenfotografie en partyfotografie dat we de kijkers niet willen vermoeien met te veel foto’s van hetzelfde, onscherpe foto’s, onjuist belichte foto’s, scheve foto’s, enzovoort. Dus voordat een foto op de site komt, is deze geselecteerd door de fotograaf en zonodig bijgewerkt. Kwaliteit staat bij PartyHotShots.nl voorop!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam maar werken landelijk en soms ook buiten de landsgrenzen.

 

Fotograaf nodig?

Organiseer je zelf een feest of evenement en wil je graag mooie professionele foto’s als aandenken voor je gasten en jezelf? Neem dan snel contact op en wij vertellen je graag hoe onze fotograaf (of fotografen) je van dienst kunnen zijn. Denk naast de standaard evenementenfoto’s ook eens aan een mini-fotostudio op locatie, zodat de gasten die veel moeite hebben gedaan om er perfect uit te zien een paar mooie herinneringen krijgen.

Naast de partyfotografie die veel op deze site te zien is, zijn wij ook gespecialiseerd in fotografie van buitenevenementen en theaterproducties. Dus aarzel niet om contact op te nemen en we denken graag met je mee!

 

PartyHotShots.nl Evenementenfotografie in een nieuwe jas

Regelmatige bezoekers van deze site hebben het al gezien: de site is volledig nieuw vormgegeven. Nog niet alle foto’s uit het verleden zijn terug te vinden op de nieuwe site.

Kijk op “historisch overzicht” of de lijst onder aan deze website voor de foto’s die al in de nieuwe weergave staan. Op www.oypo.nl/partyhotshots zijn alle foto’s te zien.

 

PartyHotShots.nl Evenementenfotografie

Share