Dit is een voorbeeld van een prive-pagina. Het adres (de URL) van deze pagina wordt alleen aan de opdrachtgever gegeven en niet op de hoofdpagina getoond. Desgewenst kan de prive-pagina van een wachtwoord worden voorzien.

De opdrachtgever ontvangt alle foto’s van het evenement nabewerkt in hoge resolutie op DVD-ROM. Tevens ontvangt de opdrachtgever de foto’s in een lagere resolutie, die is geoptimaliseerd voor gebruik op internet, zoals Facebook. Nabewerking betekent dat alle foto’s stuk voor stuk handmatig worden gecontroleerd en zo nodig worden geoptimaliseerd voor uitsnede, belichting, helderheid, contrast, kleur en scherpte.

Desgewenst kunnen de foto’s in een online slideshow worden getoond. Een voorbeeld van zo’n slideshow is te zien via deze link.

Ook is het mogelijk om de foto’s op een bestelpagina te plaatsen, zodat als mensen afdrukken willen bestellen, ze dat rechtstreeks kunnen doen, zonder dat de opdrachtgever er omkijken naar heeft. Een voorbeeld van zo’n bestelpagina is te zien via deze link.

 

Wil je zelf een evenement laten fotograferen? Neem dan nu contact op om alle mogelijkheden te vernemen.

 

Lovedance 2012